Предложения за отличници от foodpanda.bg
Предложения за отличници от foodpanda.bg / netinfo

Поръчайте вашите любими ястия с 50% отстъпка от отбрани ресторанти.

По случай началото на учебната година, най-голямата платформа за поръчка на храна foodpanda.bg, предлага на своите потребители голям избор от ресторанти и вкусни ястия с 50% отстъпка. Повече информация за кампанията може да намерите на http://bit.ly/1y5eYbo

България е 23-та държава в света, чиито потребители получават достъп до платформата за онлайн поръчка на храна- foodpanda.bg. За кратък период от време международната компания се превърна в лидер, благодарение на бързия, лесен и удобен начин за поръчка на храна. Преди 7 месеца, foodpanda отвори представителство в София и популярността на марката набра голяма скорост сред столичани. Платформата работи с над 200 ресторанти на територията на София като поръчките се осъществяват основно през мобилното приложение. Поради големия успех и бързото развитие, жителите на Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и Велико Търново също ще могат да ползват услугите на компанията.

Предложения за отличници от foodpandabg
netinfo

Сайтът www.foodpanda.bg и приложението за мобилни устройства, позволяват на клиентите да поръчват любимите си ястия от голям брой ресторанти. Чрез мобилното приложение от ново поколение, може да поръчате и платите онлайн, да оставите коментари относно процеса на поръчване, качество на храната и цялостното впечатление, както и да видите времето на доставката.

Защо foodpanda е толкова успешна и предпочитана платформа? Тя е разработена изцяло в услуга и улеснение на клиента, а именно онлайн достъп, разнообразие от ресторанти и различни кухни. Всеки потребител знае стойността на поръчката и времето, за което тя ще достигне до него.

Предимството на foodpanda.bg е по-доброто потребителско преживяване при поръчване на храна за вкъщи или за офиса. Мисията на компанията е, че поръчката на храна трябва да е безпроблемна, бърза и забавна, независимо дали е през компютър или чрез мобилната апликация.

foodpanda е водещ доставчик на храни на световния онлайн пазар, активна в повече от 40 страни. Платформата показва ресторанти, които стават видими в онлайн и мобилния свят и им осигурява непрекъснато развитие чрез онлайн технологиите.

Предложения за отличници от foodpandabg
netinfo