Откриха новата учебна година в Болярово
Откриха новата учебна година в Болярово / Общински пресцентър Болярово

Кметът на община Болярово Христо Христов, председателят на Общинския съвет Атанас Дженков, заместник-кметът Нина Терзиева, както и общинският съветник Янко Анев, председател на Комисията по образование и здравеопазване присъстваха на официалното откриване на новата учебна година. С приветствие към всички ученици, учители и родители се обърна директорът на училището Васил Гаджуров, съобщават от общинския пресцентър.

Кметът Христов увери присъстващите, че общинското ръководство и занапред ще прави всичко, което е по силите и възможностите му, за да осигурява оптимални условия за развитие на образованието в общината.

Прочетен бе поздравителен адрес по тържествения повод, изпратен от инж. Николай Пенев, областен управител на област Ямбол. Осмокласникът Пламен прочете националното възвание за набиране на средства за подпомагане на децата от районите, пострадали при наводненията.

 

Водосвет за здраве, успехи и благоденствие през новата учебна година отслужи отец Димитър Ингов при храм „Свети Димитър” – град Болярово.