VIP Brother - две къщи, две класи, два стандарта на живот
VIP Brother - две къщи, две класи, два стандарта на живот / Нова тв

VIP Brother изненада зрителите и участниците с лукс и разкош в Резиденцията и глад, мизерия и строга дисциплина в Трудово-възпитателното общежитие. Йорданка Христова и Евгени Минчев получиха абсолютната власт да разпределят съквартирантите в двете къщи и да определят стандарта на живот на известните. Политбюро заработи в „Образцовия дом".

Осем звездни участници, между които само двама мъже и шест жени, четири от тях блондинки, представят до момента пролетариата във VIP Brother и обитават нечувано мизерното Трудово-възпитателно общежитие, което до снощи бе опазено в дълбока тайна от зрители и участници.

Мухлясали тапети, линолеум по пода, ръждясала печка "Раховец", стар хладилник "Мраз" и архивен телевизор с кинескоп съставляват само малка част от мизерията на соц къщата. Режим на тока 3 към 1, топла вода само в неделя за един час, иззети лични вещи и гримове са допълнителните екстри, които VIP Brother предложи на милионерската щерка Ели Гигова, претенциозната прима Камелия Воче, свикналата на лукс плеймейтка Ели Кучкова, голямата уста и претенция Албена Вулева, добре поддържаната Ива Екимова, първата сред българските топ моделки Жени Калканджиева, неверния й съпруг Тачо и един от младите секссимволи на българското кино Иво Аръков.

VIP Brother  две къщи две класи два стандарта на живот
netinfo
Осмината въдворени в трудово-възпитателното общежитие едвам сдържаха ужаса си още при влизането в соц мизерията, въртяха се из тесния хол със стари избушени канапета, обладани са от униние и зле прикрито недоволство. Едвам преглътнаха киселото зеле и поизсъхналите сандвичи, които бяха част от соц менюто за добре дошли, и е очевидно, че съвсем скоро бунтът на пролетариата ще избухне със страшна сила.

Като най-привързани към животните и загрижени за магарето Брад Вип се показаха Ива Екимова и Жени Калканджиева, които предпочетоха компанията на магарето и чистия въздух на текезесарския двор пред атмосферата вътре в общежитието.

Политбюро в състав Йорданка Христова и Евгени Минчев отреди тази нерадостна съдба определено на по-младите сред участниците, както и специално на Камелия Воче, която си позволи да изкаже публично неприязънта си към лорд Евгени Минчев и по този начин подписа присъдата си за избор на къща. Имайки цялата власт да решават кой къде да бъде настанен, двамата от Политбюро си осигуриха освен луксозен живот и максимален психологически комфорт в къщата на соц елита, като я напълниха или с техни близки познати на сходна възраст, или с млади и интересни и за двамата мъже.

Основно по тези два критерия в луксозната барокова резиденция попаднаха Камелия Тодорова и Тити Папазов като близки випове, Мартин Мартинов и Наско Месечков като свежо младо мъжко попълнение и някак по случайност през строгата цедка се провря и непокорната певица Кали. Топмоделът и актьор Мартинов определено се хареса и на Данчето, и на Евгени, като още в Изповедалнята и двамата обявиха желанието си да го вземат под крилото си, а мъжкарят, по неговите собствените думи, Атанас Месечков предизвика желанието на лорда да провери сексуалните му предпочитания от първа ръка.

Така още първата вечер в двете къщи се очертаха интересни комбинации от хора - в мизерната къща на "младите" единственият свободен Иво Аръков може да избира дама на сърцето си сред голямо количество красавици, а пък силата на волята на неверния Тачо ще бъде изпитана сред толкова много изкушения - и всичко това ще се разиграва на фона на битова мизерия и недотам висока хигиена. Нито един от обитателите на трудово-възпитателното общежитие не блести с домакинските и готварски умения освен Камелия Воче, така че тя ще трябва или да се примири, че ще слугува на всички, или скандалите ще започнат още от утре.

За да подсили нарастващото недоволство и любопитство къде са останалите съквартиранти, VIP Brother недвусмислено каза на пролетариата, че не той е отговорен за съдбата им.

Междувременно в къщата на привилегированите, макар на повърхността, нещата не изглеждат по-розови, отвътре бълбукат различни страсти - Кали е единствената свободна жена, която може да стане обект на интерес за красавеца модел Мартин или пък на танцьорът с гореща кръв Наско Месечков, ако, разбира се, надеждите на лорд Евгени Минчев не се оправдаят. Междувременно двете прими на българската естрада и джаз, въпреки почтената си възраст, не изглежда да са готови да се лишат от приятно мъжко внимание и със сигурност ще се борят за Мартин и Атанас. А каквото и да се случи, Тити ще го напои със сълзите си.

VIP Brother  две къщи две класи два стандарта на живот
netinfo
Всичко това се задава на хоризонта едва след първото предаване. А довечера предстоят още по-интересни обрати - кои са последните трима участници и защо те бяха оставени за следващия ден - очевидно всеки от тях ще има специална мисия в шоуто или пък...

Как ще коментират и какви позиции ще заемат членовете на Домсъвета Маги Халваджиян, Венета Райкова и Александър Найденов, кой е четвъртият от тях и защо до момента името му не е разкрито? Каква е била първата нощ за 15-те съквартиранти и спали ли са изобщо повечето от тях? Въпросите са толкова много - а отговорите можете да намерите довечера от 20 часа по Нова.