„Щастливо Габрово“ търси най-щастливите истории от нашия град
„Щастливо Габрово“ търси най-щастливите истории от нашия град / DarikNews.bg, архив

Проектът „Българският МанчестАРТ“ – модул „Фабрика за щастие“ продължава да търси щастливата страна на Габрово. Новото предизвикателство към габровци са щастливите истории от нашия град. Те могат да бъдат съпроводени и от фотографии на най-щастливите хора и места в Габрово или от най-щастливите „селфита“. Срокът е до 15 октомври 2014 г. и важи също така и за фотоконкурса „Щастливо Габрово“, обявен преди време.

Ето и предизвикателството към габровци, отправено от екипа на проекта:

Ако сте ученически клас или студентски курс, ако сте щастливо семейство или приятелска компания, разкажете щастливата история на вашето запознанство.

Ако имате или работите в габровска фирма, разкажете най-щастливата история за вашия бизнес успех.

Ако се занимавате с изкуство, имате танцова, театрална, музикална или друга формация, споделете радостта да правиш изкуство.

Ако сте спортист, споделете вашите спортни успехи.

Ако се занимавате с доброволчество и НПО, разкажете за щастието да работиш с млади и позитивни хора.

Не забравяйте да придружите историите си с фотографии, които може да изпращате на имейл адрес editor@gabrovodaily.infoили до Facebook страниците „Габрово – живият град“ и „Габровски вести Gabrovodaily.info“. Най-добрите от тях ще бъдат публикувани в информационния сайт „Габрово Daily“ и във Facebook. Специално за социалната мрежа организаторите създадоха хаштаг #happygabrovo, с който всеки може да обозначава в статусите си публикации и фотографии по темата на проекта.

Инициативата е част от проект на Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово, който се реализира с финансовата подкрепа  на Община Габрово чрез програма Култура.

В рамките на проекта „Българският МанчестАРТ“ – модул „Фабрика за щастие“ ще бъде заснет „най-щастливият“ късометражен видеофилм за Габрово по модела на световния проект “We are happy from…”. Организаторите на проекта са осъществили предварителни срещи с танцови и театрални формации от Габрово, които ще им бъдат партньори.

Ако желаете да участвате в снимките, може да изпратите заявка на електронна поща editor@gabrovodaily.info , придружена с кратка информация дали сте индивидуален участник, танцова, спортна или друга формация.