Без вода в някои части на столицата на 4 септември
Без вода в някои части на столицата на 4 септември / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 4 септември /четвъртък/, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Крушетата", кв. "Курило" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. по улиците "Александър Стамболийски", "Ливадски път", "Космонавт", "Искърско дефиле", "Чавдар войвода".

Заради разкриване на уличен водопровод на ул. "Йордан Стубел", кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. по ул. "Йордан Стубел" от ул. "Данаил Крапчев" до номер 26.

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод и пресвързване на сградни водопроводни отклонения до бл. 460 ж.к. "Надежда" IV се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. в района на бл. 461 - висока зона; бл. 460.

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Дунав", район "Оборище" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по ул. "Дунав" между ул. "Екзарх Йосиф" и ул. "Искър".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Андрей Сахаров", ж.к. "Младост" 1 се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. в района на бл. 66, бл. 64 - висока зона.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Блазна", с. Долни Лозен се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. в района на улиците "Иван Пешев", "Васил Левски", "Полувраг", "Караджин".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Любомир Миланов", с. Владая се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. по улиците "Витошки гранит", "Офелиите", "Любомир Миланов", "Калиница", "Сърна", "Алеко Константинов", "Спортист", "Равнище", "Бистър поток", "Борика", "10", "Пернишко шосе", "Войнишко въстание", "Кайлъка".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 16.30 ч. по ул. "Ливада" между ул. "Рачка" и ул. "Букет".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.