Седем кандидат-депутати в русенската листа на „Атака“
Седем кандидат-депутати в русенската листа на „Атака“ / netinfo
Седем кандидат-депутати в русенската листа на „Атака“
74573
Седем кандидат-депутати в русенската листа на „Атака“
  • Седем кандидат-депутати в русенската листа на „Атака“

“Атака” представи русенската си листа за народни представители днес на пресконференция в местния партиен офис. Листата е от седем кандидат-депутати като нейният водач е доц. д.н. д-р ик Любомир Владимиров. “В листата ни има познати лица от всяка община в областта. Тя е от 7 души, защото ние не сме популисти като повечето други партии, които помпат мускули и показват, че в техните листи има пълнеж. В края на краищата, българският народ, русенските граждани, ще решат кои са достойни да са техни представители в Народното събрание", коментира Владимиров, който е областен и общински председател на “Атака” – Русе, народен представител от 41-то и 42-то Народно събрание.

Втори в листата е Мирослав Славчев, следван от Лъчезар Лунчев, Даниел Николов, Величко Великов, Георги Шахънов, Пламен Цаков.

Любомир Владимиров коментира, че има опасност от манипулации на предстоящите избори, изразени в търговия на гласове. Той обяви също, че националистите са стартирали подписка срещу военните бази на САЩ у нас.

Повече от изказването на водача на русенската листа Любомир Владимиров чуйте в прикачения файл: