Кирил Калфин: Очаквам категорична победа на предстоящите избори
Кирил Калфин: Очаквам категорична победа на предстоящите избори / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил

Категорична победа на предстоящите избори очаква водачът на листата на ПП ГЕРБ за 10 МИР Кирил Калфин. Тай днес официално представи цялата листа на партията.
"Листата е балансирана и добре подготвена. Ние сме екип, който ще се борим за победата на тези избори. Кампанията ще бъде позитивна от наша страна, така както сме я водили винаги. Лъжи и демагогия няма да има, в тази посока има други, които могат да се развихрят. Ще поискаме доверието на хората. Ще покажем какво реално сме направили- детските площадки, велоалеите и ремонта на езерата в Кюстендил", заяви Калфин. Той благодари също така и за добрата подготовка за изпълнението на тези проекти на местната власт.

"Трябва да направим така, че да се гордеем, че сме от Кюстендилска област. Трябва да се завършат проектите, които вече се започнати. Сред приоритетите ни са коридор № 8, за който се бяхме преборили, но господата управляващи го отложиха. Язовир Кюстендил, с който политиците си търкаме езиците, най- накрая трябва да стане. В Дупница ще бъдат възобновени преговорите за завода за автозавода. При идването на правителството на БСП инвеститорите дадоха на заден ход, защото нещата бяха много несигурни. Разбира се сред приоритетите ни е и изграждането на депото за отпадъци, за общините в областта", допълни водачът на листата на ПП ГЕРБ.

"Още два за два основни приоритета ще работим в Кюстендилска област- целят автопарк на пожарната във всички общини да бъде обновен. Това ще стане в рамките на година и половина. Освен това е много важно е структурирането на доброволчески отряди за пожари и бедствия. Те ще бъдат формирани в рамките на 6 месеца, като ще бъдат обучени в академията на МВР", каза осмият в листата и бивш зам.- министър на МВР Веселин Вучков.