Четирима ранени при катастрофи в областта
Четирима ранени при катастрофи в областта / снимка: dariknews.bg/архив

Четири мъже са с наранявания при 3 катастрофи, станали вчера в областта, съобщават от полицията.

Двама мъже пострадаха при катастрофа в Пловдив снощи. Около 3.30 часа на ул. “Леонардо да Винчи” лек автомобил “Мицубиши” излязъл вляво извън пътното платно и се врязал в дърво. В болница с фрактури на краката са настанени 22-годишният шофьор от Пловдив, на когото е взета кръвна проба за алкохол, и 25-годишният му спътник от село Любча. По първоначални данни причините за инцидента са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол.

 

Моторист бе ранен при пътен инцидент вчера по обяд между Карлово и Сопот. По първоначални данни, поради неспазена дистанция и загуба на контрол, мотоциклет “Хонда” се блъснал в лек автомобил “Тойота”, който извършвал обратен завой. В болница без опасност за живота е настанен 24-годишният водач на мотора от Карлово. Взета му е кръвна проба за алкохол. С дрегер е тестван шофьорът на колата, на 44 години от Сопот, като резултатът е отрицателен.
37-годишен пловдивчанин бе ранен при катастрофа снощи на пътя между селата Златитрап и Брестовица. Той шофирал лек автомобил “Хюндай”, като се движил с несъобразена скорост. При ляв завой изгубил контрол и колата се блъснала в мантинела, след което навлязла в нива вдясно извън пътя. Мъжът е откаран от екип на спешна помощ в болница, където му е назначена кръвна проба за алкохол.