И Реформаторският блок иска минимум 2 мандата от Стара Загора
И Реформаторският блок иска минимум 2 мандата от Стара Загора / DarikNews.bg

21 имена са включени в листата, която Реформаторския блок регистрира в РИК-Стара Загора. Водач на листата е Димитър Танев, който е роден в Стара Загора, завършил Математическата гимназия в града и работил в Националната агенция по приходите и община Стара Загора.

Второто място е за общинския председател на ДСБ Румен Димитров. Трети е Николай Александров от Казанлък, след него са бившият съдия Стефан Сарънеделчев, Сунай Ханджи, Росица Кашикова, Георги Ранов и др.

„Благодаря на колегите, че се включиха и че поемат ангажимент за едно силно представяне. Смея да твърдя, че това е може би най-силната листа, която представяме в Стара Загора. Имаме кандидати от всички партии от коалицията, т.е имаме добър баланс. Освен това в листата са включени представители на всички населени места в областта.

Очакваме една позитивна кампания, но знаем, че няма да бъде лесно. Няма обаче от какво да се притесняваме - стоим с лицата, авторитета, знанията и уменията си. И гоним висока цел, която е два реални мандата и остатък", коментира водачът на листата Димитър Танев.