Сидеров води листата на „Атака” във Варна
Сидеров води листата на „Атака” във Варна / Sofia photo agency, архив

Волен Сидеров ще води кандидат-депутатската листа на „Атака” във Варна. Именно от този избирателен район лидерът на партията влезе в предишното Народно събрание. Това ще бъдат четвъртите поредни парламентарни избори, на които Сидеров се явява като водач във Варна.

Второто място в листата на „Атака” е за журналистката Магдалена Ташева, която беше депутат в 42-то НС. На трета позиция е Калина Балабанова – също народен представител в предишния парламент. Четвърти и пети са репортерите във варненския офис на телевизия „Алфа” Николай Караколев и Стефан Курдов. На шесто място е общинският съветник Станислав Темелков.

Бившият шеф на агенция „Митници” Емил Димитров-Ревизоро отново ще бъде кандидат за депутат във Варна. Той е втори в листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО”, която се оглавява от журналиста в телевизия СКАТ Валентин Касабов.

Арх. Калина Павлова на втори пореден парламентарен вот ще оглави листата на „Зелените”. Димитър Николов е водач на „Нова сила”, Милена Димитрова е на „Република БГ”, а Иван Върбанов – на „Левицата и Зелена партия”.