Децата на Анджелина отрупали с рисунки воала й
Децата на Анджелина отрупали с рисунки воала й / Guliver/Getty Images

Когато Брад Пит и Анджелина Джоли започват да планират големия ден, не им се налага дълго да търсят сватбен агент, тъй като подръка имат шестима: техните деца, пише списание People.

Изданието, което излиза на пазара в сряда, включва първите сватбени снимки, както и подробности около изненадващата частна церемония в края на миналия месец. Миналата седмица Брад Пит и Анджелина Джоли оповестиха, че вече са семейство - няколко дни след тайното бракосъчетание на 23 август в имението им Шато Миравал във Франция.

Сега People съвместно със списание Hello! дава възможност на всички желаещи да научат повече за изненадващата сватба на една от най-известните звездни двойки в света.

От публикациите, последвали новината за брака на Джоли и Пит стана ясно, че шестте им деца - три осиновени и три биологични, са взели дейно участие в церемонията. По-големите синове Мадокс и Пакс са придружили майка си до олтара, Захара и Вивиан са хвърляли венчелистчета, а Шайло и Нокс са носили пръстените. Сега People разкрива, че децата на звездната двойка са участвали активно и в подготовката за сватбата - те са помогнали на родителите си за написването на брачните обети, а Пакс се е включил в приготвянето на сватбената торта.

Една от най-любопитните подробности е свързана с булчинската рокля на Анджелина Джоли. Тоалетът е дело на Луиджи Маси, майстор-шивача на "Ателие Версаче", а воалът на булката е изпъстрен с рисунки на децата. Техни творби има и върху роклята.

"Луиджи е като член на семейството и не можех да си представя друг да проектира тази рокля. Той познава добре и се грижи за децата, които също участваха в проектирането на тоалета. Преживяването беше изключително забавно за всички", споделя Анджелина Джоли.

За сватбата младоженецът Брад Пит е заложил на костюм от гардероба си. Актьорът обаче е забравил папийонката си и се е наложило да заеме от един от синовете си.

Роклята на Захара е проектирана от Адама Кебе, Вивиан е избрала рокля от собствения си гардероб, а останалите четири деца са били с черни костюми, като Шайло е заложила на къси панталони и цилиндър.

Халките на Брад Пит и Анджелина Джоли са дело на дизайнера Робърт Прокоп, който създаде и годежния пръстен на актрисата.

Източник: БТА