БСП- Лява България регистрираха листата си
БСП- Лява България регистрираха листата си / Иво Кирилов, Дарик

БСП- Лява България регистрираха листата си в Районната избирателна комисия в Кюстендил за изборите на 5 октомври. Документите бяха подадени от водачът на листата Мая Манолова.
„За тези избори тръгваме със самочувствието на победители. Ще водим позитивна кампания, ще повторим още веднъж на гражданите от нашата област, какво правителството с мандата на БСП направи за Кюстендил и областта. Твърдим, че е направено много повече, отколкото други управления са направили за 3 години и половина. Нашият град се промени- улици, тротоари, детски площадки, Римската стена, Здравният център, Балнеосанаториума, сградата на КНСБ. Има и други проекти, които не са довършени, но ще бъдат предизвидкателства за следващият ни мандат. Едно от тези неща е работата ни по една сериозна инвестиция на една австрийска фирма за завод с над 1 000 работни места", заяви Манолова. Според нея предимството на БСП- Лява България пред останалите политически сили е, че това което са направили е видимо.

Харалампи Златанов ще е трети в листата на БСП- Лява България. Той е от гражданската квота, роден е в Кюстендил, работи в енергийния сектор в Бобов дол.
Председателят на Общински съвет- Кюстендил Иван Андонов ще е на 4- то място в листата, реши Областния съвет на БСП. Другото ново име е- Пламен Иванов от Дупница. Той е на 8- мо място, занимава се с частен бизнес, като има учебна школа за шофьори.
Така, листата на БСП- Лява България за Кюстендилски избирателен район, изглежда така:
1. Мая Манолова
2. Иван Ибришимов
3. Харалампи Златанов
4. Иван Андонов
5. Елеонора Христова
6. Илчо Дамянов
7. Христо Абаджиев
8. Пламен Иванов