Джон Войт желае щастие на Анджелина, въпреки че не е бил на сватбата
Джон Войт желае щастие на Анджелина, въпреки че не е бил на сватбата / Guliver/Getty Images

Актьорът Джон Войт, който от години е в хладни отношения с дъщеря си Анджелина Джоли, желае щастие на младоженците, въпреки че не е бил поканен на сватбата, съобщи Контактмюзик.

Новината, че Джоли и Пит са се оженили в събота във Франция в тесен семеен и приятелски кръг сварва бащата на булката неподготвен. Джон Войт не е бил сред поканените и не е знаел, че се готви сватба. Въпреки това, след като е научил щастливата вест, актьорът е направил изявление, пожелавайки всичко най-хубаво на дъщеря си и съпруга й.

"Изглежда сватбата е била чудесна. Трябва да е била много хубава, след като децата са взели дейно участие в церемонията. Много съм щастлив заради всички тях", казва Джон Войт.

Според информацията за бракосъчетанието на Анджелина Джоли и Брад Пит шестте им деца са изпълнили главни роли в церемонията - по-големите синове Мадокс и Пакс са придружили майка си до олтара, Захара и Вивиан са хвърляли венчелистчета, а Шайло и Нокс са носили пръстените.

Щастие на младоженците желае и холивудската звезда Джордж Клуни, най-близкият приятел на Брад Пит. 53-годишният Клуни е споделил за списание People, че много се радва за Джоли и Пит, както и че ги очаква на собствената си сватба в Италия през септември.

След като вестта за бракосъчетанието сложи край на предположенията кога една от най-известните двойки в света, наричана Бранджелина, ще узакони връзката си, медиите потърсиха и отговор на въпроса защо в крайна сметка са решили да го направят. Според в. "Дейли експрес" причината са децата, които по думите на Брад Пит и Анджелина Джоли упорито са им натяквали да се оженят. Изданието припомня също, че актрисата е дала обещание на покойната си майка един ден да се омъжи в родната й Франция.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че организацията PETA (Хора за етично отношение към животните) подарява на младоженците двойка спасени чинчили, кръстени с техните имена. Анджелина Джоли и Брад Пит са известни с подкрепата си за животните и отказват да носят животински кожи. Поради тази причина от PETA смятат косматия подарък за изключително подходящ. От организацията са изпратили писмо до младоженците, с което ги уведомяват за нестандартния сватбен дар.

Източник: БТА