Преглед на регионалния печат на 29.08.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 29.08.2014 г. / netinfo

„Изумително! След уникален мач „Лудогорец“ е в ШЛ“ – водещата тема за „Екип 7“ днес. Друга теза на първа страница няма, а още две спортни са посветени на успеха на тима от Разград. „145 зрелостници се явиха на поправителна матура по български и литература“ – пише на стр. 3 „Екип 7“. Днес е вторият задължителен изпит, до който са допуснати 175 младежи и девойки. „Партиите в община Разград се разбраха за състава на СИК“ – пише на стр. 2 „Екип 7“. 558 души ще бъдат ангажирани в 68-те секционни избирателни комисии.

„Лудогорец в Шампионска лига! В сензационен мач Моци погреба Стяуа“ – това е водещата тема и за „Лудогорски вестник“. „ДПС първи внесоха листата си в РИК“ – съобщава още от първа страница „Лудогорски вестник“. Половината кандидат-депутати дойдоха да представят документите си – уточнява статията. „Археологическите проучвания в тракийския град в „Сборяново“ за този сезон са към своя край“ – разказва на стр. 2 „Лудогорски вестник“.

 

„Банкова служителка от Разград изтегли 118 500 лв. с фалшиви документи“ – водещата тема за „Гледища Днес“. Още двама – от Габрово и Търговище, съучастници в измамната схема. „ДПС ще се бори за 40 000 гласоподаватели и най-малко 3 депутатски мандата в областта“ – пише на първа страница „Гледища Днес“. Вчера Движението първо подаде документи за регистрация на кандидатската си листа в Районната избирателна комисия – уточнява статията. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Исперихски вести“, където водещото заглавие е „Ремонтират се детските градини в Исперих, инвестицията е на стойност 1,5 млн.лв.“.