Ц. Цачева: За нас успех ще бъдат 4 и повече места.Тръгваме за победа!
Ц. Цачева: За нас успех ще бъдат 4 и повече места.Тръгваме за победа! / dariknews.archive

На 28 август точно в 15:00 часа в РИК-Плевен беше внесена листата на ПП ГЕРБ-Плевен.

"Считаме, че листата е добре балансирана и се надяваме с тази листа да бъдем първа политическа сила в Плевен. Тръгваме за победа", каза народният представител от ГЕРБ и председател на 41-то Народно събрание Цецка Цачева, секунди след като заедно с депутата от ГЕРБ Владислав Николов, Мартин Митев и Ралица Добрева внесоха в РИК-Плевен листата на ПП ГЕРБ за изборите на 5 октомври 2014 г.

Според Цецка Цачева, листата е добре структурирана и е с представители на всички общини. Тя се състои от 18 члена като съотношението жени - мъже е съобразено. По отношение на младежките представители на ГЕРБ, в листата е включена и представителката на Плевен в Националния съвет на Младежи-ГЕРБ.

Относно желаните места в парламента Цачева каза: "Българските и плевенски избиратели ще кажат. За нас успех ще бъде 4 места и повече".

Водач на листата е Цецка Цачева, втори е Пламен Тачев, а на трето място е Владислав Николов - народен представител в 42-то Народно събрание и областен председател на ГЕРБ в Плевенска област. Четвърти в листата е Мартин Митев - ръководител на общинската организация на партията в Плевен, а на пета позиция е Ралица Добрева.