Временно спират водата в някои части на столицата
Временно спират водата в някои части на столицата / netinfo

На 29 август 2014 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тракия" Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Тракия", от ул. „Силистра" до ул. „Поручик Пачев".

„Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тракия", ъгъла с ул. „Силистра".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 29 август 2014 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Йордан Трифонов" жк. „Студентски град" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Проф. Йордан Трифонов".

„Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Йордан Трифонов" ъгъла с ул. „Проф. Христо Вакарелски".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Клиентите могат да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.