Изход има и той е управление на ГЕРБ, категоричен е Цветомир Михов
Изход има и той е управление на ГЕРБ, категоричен е Цветомир Михов / DarikNews.bg, архив

„Приемам позицията на водач на листата на ГЕРБ за габровска област с цялата отговорност, която заслужават хората от Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна. Това коментира областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов, след като от партията обявиха, че той ще поведе габровската листа. Михов беше народен представител в 41-вото и 42-то Народно събрание, а преди това общински съветник от ГЕРБ в Габрово.

„Изминалата година беше не просто изгубена за страната, това беше една година, която нанесе щети за години напред. Ще бъде трудно, но съм убеден, че изход има и той е управление на ГЕРБ. Убеден съм, че това е единственият шанс за България и вярвам, че българите също го знаят. С програмата на ГЕРБ, с желанието и ентусиазма на хората от нашите листи, на евродепутатите и кметовете на ГЕРБ, с политическата воля на ГЕРБ, ще се справим.

Надявам се, че габровци отново ще ни дадат доверието си, както са го правили винаги досега и вярвам, че ние ще го оправдаем.

Това може би са най-важните избори. От вота на хората ще се определи дали страната ни ще има шанс да стане нормално място за живеене или окончателно ще тръгне към пълна разруха“, категоричен беше Михов.

Окончателната подредба на цялата листа на ГЕРБ за габровска област ще стане ясна другата седмица, уточни Цветомир Михов.

Цветомир Михов е роден на 17.05.1976г. Женен е, с две дъщери. Завършва ПМГ „Акад. Иван Гюзелев” в Габрово и Стопанската академи в Свищов, специалност Застраховане и социално дело.

Цветомир Михов беше народен представител в 41-вото и 42-рото Народно събрание, член на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и Комисията по отбрана. През годините назад е бил собственик и управител на фирми за международен транспорт на товари, както и регионален мениджър на фирма за експресни куриерски услуги. От 2007 до 2009 г. Цветомир Михов беше общински съветник в Общински съвет-Габрово, член на Комисията по финанси и бюджет и на Комисиято по градоустройство, комунално стопанство и транспорт.