Без вода на места в столицата в четвъртък
Без вода на места в столицата в четвъртък / netinfo

На 28 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Крушкин-Чолака” в кв. „Кръстова вада”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Безименна” от ул. „Емилиян Станев” до ул. „Никола Крушкин-Чолака”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Никола Крушкин-Чолака”16.

На 28 август (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис ІІІ” в кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Цар Борис ІІІ” от ул. „Планинец” до ул. „Околовръстен път”. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Околовръстен път” и бул. „Цар Борис ІІІ”.

На 28 август (четвъртък), във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Зорница” в кв. „Михайлово”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Китката”, ул. „Асен Разцветников”, ул. 3-та, ул. „Бук”, ул. „Зорница”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Никола Вапцаров” и ул. „Излет”.

От 23.00 ч. на 28 август (четвъртък) до 6.00 ч. на 29 август (петък) във връзка с провеждане на тестове за измерване на налягането във водопроводната мрежа в с. Владая, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Владая. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на пред кметството.

На 28 август (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако” в кв. „Симеоново”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Света Мария Магдалена”, ул. „Шумако”, ул. 81, ул. 82, ул. 85, ул. 88А и ул. „Неофит Хилендарски”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Шумако” и ул. „Света Мария Магдалена”.

На 28 август (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канализация на бул. „Ломско шосе” в жк  „Надежда-4”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Бял люляк” от ул. „Марко Лерински” до бул. „Ломско шосе”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Бял люляк” и ул. „Марко Лерински”.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 август (четвъртък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на  ул. „Хъшове” в жк „Разсадника - Коньовица”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Хъшове” от бул. „Възкресение” до ул. „Пчиня”. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Хъшове” и ул. „Леся Украинка”.

На 28 август (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Княз Борис І”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Тодор Александров”, ул. „Княз Борис І”, бул. „Александър Стамболийски”, площад „Света Неделя”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Княз Борис І” и бул. „Александър Стамболийски”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.