Жена обърна колата си заради висока скорост, пострадаха шест човека
Жена обърна колата си заради висока скорост, пострадаха шест човека / DarikNews.bg, архив

Шестима души са пострадали след катастрофа по пътя от с. Николаевка за с. Извор, информират от пресцентъра на варненската полиция. Инцидентът е станал вчера, около 17:20 часа. 38-годишна шофьорка на „Опел“ губи контрол над автомобила, поради движение с несъобразена скорост, и се блъска в еластична ограда. Вследствие на това колата се преобръща в гориста местност край пътя.

Водачката на автомобила получава контузия на глава, дясно рамо и гърди. 45-годишна пътничка от с. Николаевка получава контузия на глава, фрактура на ребра и контузна рана на гръден кош. 22-годишен пътник, също от Николаевка, е с контузии на глава, гръден кош, ръка и бедро. Друга пътничка, на 20 г. от с. Чернево, е получила контузни рани по главата и гръдния кош.

Всички пострадали са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. За наблюдение в болнично заведение са настанени и две деца. За техния живот също няма опасност. По случая е образувано досъдебно производство.

Още един пътен инцидент е регистриран на 20 август. Около 10:30 часа, на АМ „Хемус“ в посока Шумен, 18-годишен водач на товарен автомобил „Опел“ губи контрол над автомобила, излиза извън платното за движение и се блъска в мантинела.

Шофьорът получава фрактура на носа и комоцио, прегледан е и е настанен за лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.