Чарли Шийн се заля с банкноти, не с вода
Чарли Шийн се заля с банкноти, не с вода / снимка: Guliver/Getty Images

Актьорът Чарли Шийн се заля с пари, а не с вода. Той също се включи в благотворителната кампания на фондация ALS в подкрепа на борбата срещу амиотрофичната латерална склероза.

В кампанията известни личности се заливат с ледена вода, а след това предизвикват друга знаменитост да се включи в предизвикателството. В случай на отказ за участие, трябва да се дарят пари на фондацията, пише БГНЕС.

Чарли Шийн също се включи. Той се заля не с вода и лед, а с банкноти. Той бе номиниран от канадския хокеист Раян Милър. Във видеото актьорът обяснява мотивите за постъпката си, а след това отправя предизвикателството към актьорите Аштън Къчър и Джон Крайър и продуцента Чък Лори от сериала "Двама мъже и половина".

"Опа... това не е лед. Това са 10 000 долара в брой, които ще даря на фондация ALS. Нека си кажем истината, ледът ще се стопи, но парите наистина ще помогнат на хората", каза чичо Чарли. "Призовавам Джон Крайър, Чък Лори и Аштън Къчър да сторят същото като мен. За добра кауза е", добави той.

Джон Крайър, който в сериала е в ролата на брата на Чарли - Алън, и заместникът на чичо Чарли приеха предизвикателството с ледената вода.