Мила Йовович отново е бременна
Мила Йовович отново е бременна / снимка: Guliver/Getty Images

Актрисата Мила Йовович и съпругът й Пол Андерсън очакват второ дете.

"Весел понеделник на всички! Трябваше да ви споделя колко се вълнувам, че летя за Южна Африка, за да започна снимките на Resident Evil: The Final Chapter. Със съпруга ми Пол обаче току-що разбрахме, че очакваме второ дете", написа тя в профила си във Фейсбук.

Пол и Мила имат 6-годишна дъщеря, която се казва Ева Габо Андерсън, допълва БГНЕС.

Актрисата обясни, че тъй като във филма има каскади и сцени, в които се изисква силни физически упражнения, снимките ще бъдат замразени до раждането на бебето.

"След дълги разговори, решихме, че ще бъде най-добре за всички да изчакаме докато се роди бебето и тогава да започнем снимките", казва тя.

"Многото каскади, растящият ми корем и убиването на зомбита едва ли са най-подходящата комбинация! Представям си как единственото нещо, което ще унищожавам в близкото бъдеще, ще бъдат много кексчета", добавя актрисата.

Мила Йовович и Пол Андерсън се запознаха на снимачната площадка на филма Resident Evil през 2002 г., а година по-късно се сгодиха. След кратка раздяла те станаха родители на първото си дете през 2007 г., а след две години се ожениха.