Шофьор катастрофира край църква, младеж се заби в метален стълб
Шофьор катастрофира край църква, младеж се заби в метален стълб / netinfo

30-годишен неправоспособен шофьор катастрофира на бул. „България“ в Смолян, съобщават от полицията. Малко след 5 часа сутринта вчера, до храм „Св. Висарион Смолянски“, поради несъобразена скорост с пътните условия, лека кола „Мазда“ излиза от пътя и се блъска в крайпътните дървета.

В следствие на удара, с натъртвания по тялото е водачът на автомобила. След оказаната му медицинска помощ в МБАЛ-Смолян е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Мъжът е дал кръвна проба за употреба на алкохол.

15-годишен неправоспособен тийнейджър бе ранен леко при катастрофа, която сам предизвика. Към 23 часа снощи на бул. „България“ в Пловдив, младежът губи контрол над возилото си- мотопед „Пиаджо“ и се блъска в метален стълб. След преглед в болница, момчето е освободено за домашно лечение с контузни рани на левия крак . Няма данни за употреба на алкохол.

Пиян водач се отърва без сериозни наранявания след като катастрофира с автомобила си. Към 18 часа вчера между селата Бегунци и Домлян, поради загуба на контрол, лека кола „Рено“ излиза извън пътното платно и се преобръща в коритото на Бяла река. 27-годишният шофьор от Карлово е прегледан на място от екип на спешна помощ и освободен за домашно лечение. Алкохолната проба на младежа отчита 1,88 промила. По случая е образувано досъдебно производство.