137 фирми ще участват в селскостопанския панаир
137 фирми ще участват в селскостопанския панаир / netinfo

137 фирми от страната и чужбина са заявили участие в 22-то изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което ще се проведе от 5 до 9 август, съобщават от "Добрички панаир"АД.  Фирмите предлагат едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, семена и посадъчен материал, препарати за растителна защита, масла и смазочни материали, леки автомобили, специализирана литература.

Изложението ще бъде открито в 10 часа в СК”Простор”.

Една от новостите през тази година е, че по време на панаира, съвместно с Търговско промишлената палата и информационната мрежа ЕЕN, ще се проведат бизнес срещи по интереси, на които една фирма предлага свои стоки или услуги на други фирми. Събитието представлява уникална възможност за установяване на нови бизнес контакти и отношения с фирмите участнички. На срещите ще участват фирми от България и Румъния – от областите Констанца и Галац.

Интерес за фермерите, зърнопроизводителите и земеделските кооперации ще представляват демонстрациите на нова почвообработваща техника, пръскачки и др.селскостопански машини, предлагани на българския пазар от авторитетни производители на земеделска техника. За първи път ще бъдат представени нови модели трактори от Турция и Китай.

 

На площадка № 4, на гостите на изложението ще бъде предоствена възможност за тест-драйв/полеви демонстарции на машини с марката New Holland, предоставени от официалния представител за България. На посетителите ще бъде предоставена възможност сами да управляват трактори от известаната марка.