Рапърката Иги Азалия с роля в Бързи и яростни 7
Рапърката Иги Азалия с роля в Бързи и яростни 7 / Guliver/Getty Images

Рапърката Иги Азалия изпълнява малка роля в дълго чакания седми филм от поредицата "Бързи и яростни" (Fast & Furious), съобщи Контактмюзик.

"Преди две седмици Азалия се снима в сцени ог филма, който предстои да се появи по екраните", заяви Вин Дизел, който изпълнява ролята на Доминик Торето в поредицата. Актьорът разкри новината, когато френското радио Скайрок FM поиска от него да избере песен, под чиито ритми най-много би искал да танцува.

Посочвайки хитовия сингъл Fancy на Азалия, Дизел отбеляза: "Преди две седмици работих заедно с нея. Вие първи научавате това. Иги има роля в "Бързи и яростни 7".

Снимките на филма бяха преустановени миналата година след смъртта на една от звездите в поредицата - Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа в Калифорния. По-късно братята му го заместиха в сцените от филма, в които той трябваше да се снима преди кончината си.

"Бързи и яростни 7" е с участието също на Дуейн "Скалата" Джонсън, Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайриз Гибсън и Джейсън Стейтъм.

Новият филм трябва да се появи по екраните на 3 април 2015 година.

Източник: БТА