Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков
Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков / dariknews

Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков
netinfo

Защо се амортизират бързо мониторите в реанимацията на УМБАЛ и
какви са предимствата на дарените там нови легла

По какви причини водачът
на „Рено Туинго" се отклони от улица „Комсомолска" и се блъсна в къща

Има ли шанс да бъде възстановен фонтанът в парка на къща-музей
„Цар Освободител Александър II"

За пореден опит на читалище „Съгласие" да поиска общо ползване
на зала „Емил Димитров" с общината

Къде обявен за издирване се напива, бият го, обират го, накрая го
хващат заради откраднат велосипед

Успя ли да материализира игровото си преимущество футболният
"Спартак" при гостуването си в Свищов

Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков
netinfo

Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков. Винаги ще имам гражданска позиция, но никога повече няма да се занимавам с политика, това е мръсна работа, обяви Галина Петкова

Пристигнаха още седем реанимационни легла за болницата в Плевен. Апаратурата е закупена със средства от дарения в кампанията „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван"

Днес Общинските дружества се отчитат пред съветниците на Плевен. Сред важните точки в дневния ред на местния парламент е и оставката на управителя на „Инжстрой"

Съветници направиха дарение на Центъра за настаняване от семеен тип. Те осигуриха постелъчно бельо, книги и препарати, а фирма за хранене е дала 10 000 лв. и за нови мебели за детските стаи

Започна ремонт на важни пътни трасета в Плевенско. Изпълнителният директор на ДФ „Земеделие" направи първа копка на участъците Гиген - Дъбован - Гулянци и Гиген - Искър - Граница

Трима общински съветници от Никопол са напуснали групата на БСП и стават независими. Това са Любен Лаков, Яница Йорданова и Мария Георгиева. В декларация съветниците посочват и мотивите за това свое решение.

Обявен за общодържавно издирване краде колело, хващат го. Преди това местни в Бръшляница го набили и му взели 1700 лева

Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков
netinfo

Скандалноизвестен доцент и бивш преподавател в Благоевград получи три години условна присъда с пет години изпитателен срок на първа инстанция от плевенския районен съд за измама на 18 учители от Плевен. Това съобщава регионалният вестник „Зетра" в новия си брой.

Поройни дъждове нанесоха отново щети в Ловешко.

Апелативният съд във Велико Търново е променил наказателната мярка на кмета на Тетевен Милен Милев от „домашен арест" на парична гаранция в размер на 12 хил. лв. заради здравословното състояние на Милев, на когото предстои хирургична интервенция.

Министърът на отбраната Ангел Найденов ще посети Ловеч в петък, 1 август, пише „Зетра".

Седем реанимационни легла с монитори и бронхоскоп бяха доставени в сряда в Клиниката по анестезиология и реанимация на Университетска болница "Д-р Георги Странски" в Плевен от кампанията на почернените родители след катастрофата край Луковит.

В Ловеч започват строително-монтажните работи в ж. к. „Червен бряг" за близо пет милиона лева.

Областният управител на Плевен Илиян Йончев и изпълнителният директор на ДФ „Земеделие" Атанас Добрев заедно с кмета на Гулянци Лъчезар Яков дадоха старт на ремонта на две значими пътни отсечки в община Гулянци.

Втори прием на кандидат-студенти за незаети места в специалност "Управление на здравните грижи" обяви Медицинският университет в Плевен.

Областният лидер на ББЦ в Плевен напуска поста и партията на Бареков
netinfo

„Пострадала от катастрофа чака справеливост в Страсбург" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Жената е пуснала жалба до Международния съд след 18-годишна сага у нас, уточнява вестникът.

За ремонта на центъра в Плевен и фалита, до който той докара собствениците на близки заведения, можете да прочетете на стр. 3.
„Тече усилена работа по структурирането на АБВ в региона, очаквам добър резултат", заявява на следващата страница областният координатор на партията Цветан Антов. На същото място четете за първите корейци, вече пристигнали в Телиш и как те започнаха да преустройват ракетното поделение.

Кога отваря врати покритият басейн в Плевен и кое е първото събитие, с което ще заработи Летният театър в „Кайлъка" можете да научите на страницата за бизнес.

В Плевенско досега е произнесена само една присъда за домашно насилие, става ясно от материал на стр. 6.

„Ще се боря с всички средства за връщането на откритата оперна сцена на Филхармонията", заявява новият й директор тенорът Любомир Дяковски на стр. „Артседмица". Пак там можем да прочетем, че еротичната литература е номер 1 в списъка на плевенчани за лятната отпуска.

„Земеделците са по-голям проблем за ловците от бракониерите и хищниците", казва в обширно интервю за изданието председателят на Ловно-рибарското дружество тук Валентин Георгиев.

Къде и как са почивали плевенските театрали в средата на миналия век можете да прочетете на стр.9 в материал, озаглавен „Царе" и сценични работници летували заедно в тесни талашитени бараки".

Както винаги изданието предлага разнообразна спортна информация на стр. 15, а на последната 16-та можете да прочетете за лятната ваканция на местните политици.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.

Следващият брой на вестник „BG Север"ще излезе на 5 септември.