Отиде си Цвети! Три станаха жертвите на жестоката катастрофа край Луковит
Отиде си Цвети! Три станаха жертвите на жестоката катастрофа край Луковит / dariknews

Отиде си Цвети Три станаха жертвите на жестоката катастрофа край Луковит
netinfo

Къде осъвременена и уголемена рисунка на Илия Бешков
краси фасада на сграда

Какво е финансовото състояние на "Инжстрой" и "Паркстрой",
с което ще се запознаят съветниците в четвъртък

Може ли телевизор да бъде откраднат през решетки и на
какво още посягат най-често апашите

Кой спечели конкурса за наемане на закрития Плувен
комплекс и кой този за Летния театър

Колко местни и гости се събраха на среща на родовете и
празник на Брестовец в събота

Железни мъже се състезаваха в плевен, включително теглейки камион и обръщайки автомобил

Отиде си Цвети Три станаха жертвите на жестоката катастрофа край Луковит
netinfo

Отиде си Цвети! Жертвите на жестоката катастрофа от 5 май край Луковит станаха трима - Владислав Горанов и Николай Менков издъхнаха при зверския удар, а на 26 юли, след тежка битка на лекарите за живота й, си отиде и Цвети. В същото време убиецът им е пуснат под домашен арест...

Над 20 души от Плевен и региона са внесли жалби до Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/. Представители на Комисията бяха в петък в Плевен и проведоха изнесена приемна.

Заради спрените пари по ОП „Регионално развитие" Община Плевен иска удължаване на срока за кредит към ФЛАГ. От местната управа правят отчет на приходите и разходите за първото шестмесечие.

Над 1000 души в Плевен живеят в общински жилища, молбите на чакащите са над 100. Община Плевен разполага общо с 640 жилища, от които апартаментите са 316, научаваме от Полина Георгиева - управител на общинската фирма „Жилфонд"

Ще търсят стопани за близо 40 пустеещи лозя край село Мечка. Кметът на населеното място е внесъл предложение за продажбата на 36 имота частна общинска собственост с обща площ над 37 декара

Шестима силови атлети показаха мускули в атрактивно състезание. Атрактивната надпревара събра фенове на силовите спортове в събота вечерта пред жп гарата в Плевен. То бе организирано от Българската федерация по силови спортове „Стронгмен" със съдействието на Община Плевен.

Футбол: "Ботев" /Враца/ победи "Спартак" /Плевен/. Минимална загуба - 1:2, в приятелска среща претърпяха футболистите на плевенския "Спартак" при гостуването си на "Ботев" /Враца/. Двата отбора изиграха равностоен двубой, а головете паднаха в края.

Отиде си Цвети Три станаха жертвите на жестоката катастрофа край Луковит
netinfo

Възстановяване на певческия конкурс "Гена Димитрова" през месец май догодина е една от целите за новия творчески сезон, които си поставя новият директор на Плевенска филхармония Любомир Дяковски. Какво още залага в концепцията си за управление почетният гражданин на Плевен, четете в новия брой на регионалния вестник „Зетра".

Митническото бюро в Троян започна работа.

Обсъждат проблеми с обща сграда, ползвана от училище и университет в Плевен.
84-годишна жена от Тетевен е измамена по телефона с 6 700 евро и 900 лева.

Закриват специализираната ТЕЛК по психични заболявания в Ловеч.

Назначават комисия за цялостна проверка на детските градини. Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е събрал най-много номинации в проекто-листата за народни представители на 11-и Ловешки многомандатен избирателен район в Ловеч.

Готови са шестте центъра за настаняване от семеен тип в Плевен, в които трябва да бъдат настанени деца и млади хора, изведени от специализирани институции.
„Левски! Дяконе! Апостоле!" огласи Балкана за 20-та година. Разказ за преживяванията на трети лъч от националния поход „По стъпките на Левски" Плевен-Карлово ще намерите на стр. 6 в „Зетра".

 

Отиде си Цвети Три станаха жертвите на жестоката катастрофа край Луковит
netinfo

„Пострадала от катастрофа чака справеливост в Страсбург" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Жената е пуснала жалба до Международния съд след 18-годишна сага у нас, уточнява вестникът.

За ремонта на центъра в Плевен и фалита, до който той докара собствениците на близки заведения, можете да прочетете на стр. 3.
„Тече усилена работа по структурирането на АБВ в региона, очаквам добър резултат", заявява на следващата страница областният координатор на партията Цветан Антов. На същото място четете за първите корейци, вече пристигнали в Телиш и как те започнаха да преустройват ракетното поделение.

Кога отваря врати покритият басейн в Плевен и кое е първото събитие, с което ще заработи Летният театър в „Кайлъка" можете да научите на страницата за бизнес.

В Плевенско досега е произнесена само една присъда за домашно насилие, става ясно от материал на стр. 6.

„Ще се боря с всички средства за връщането на откритата оперна сцена на Филхармонията", заявява новият й директор тенорът Любомир Дяковски на стр. „Артседмица". Пак там можем да прочетем, че еротичната литература е номер 1 в списъка на плевенчани за лятната отпуска.

„Земеделците са по-голям проблем за ловците от бракониерите и хищниците", казва в обширно интервю за изданието председателят на Ловно-рибарското дружество тук Валентин Георгиев.

Къде и как са почивали плевенските театрали в средата на миналия век можете да прочетете на стр.9 в материал, озаглавен „Царе" и сценични работници летували заедно в тесни талашитени бараки".

Както винаги изданието предлага разнообразна спортна информация на стр. 15, а на последната 16-та можете да прочетете за лятната ваканция на местните политици.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.

Следващият брой на „BG Север"ще излезе на 5 септември.