Журналисти отрязаха спомени от “висящи” новини
Журналисти отрязаха спомени от “висящи” новини / снимки: Дарик радио Пловдив, Ваня Трингова

Какво се случва докато журналистите чакат новината? Идеен отговор на въпроса представиха тази седмица Катя и Юлиян от F2F Studio и F2F TV. Те са авторите на първите „висящи новини” в снимки.

Журналисти отрязаха спомени от висящи новини
netinfo

Пловдивският клуб “Библиотеката” се превърна за една вечер в най-новинарското място в града под тепетата.Комични и забавни моменти от журналистическото ежедневие, запечатани от фотоапарата на Юли през последните 15-ина години, висяха от тавана и всеки, който имаше желание отрязваше и отнасяше със себе си своя личен миг.

Вечерта премина с много настроение и спомени, провокирани от фотографиите, след които се разказваха още много истории. Всеки от колегите си спомняше за куриозни ситуации покрай  „новините зад кадър“, преди микрофоните, фотоапаратите и камерите да бъдат насочени към „силните на деня“.

Повод за великолепното настроение на вечерта даде и личният празник на Юлиан Георгиев. Той отпразнува рождения си ден с пожелания още дълги години да запечатва чрез камерата си най-горещите моменти от събитията и от забавната страна на журналистическата професия.