Драгомир Николов: Очертахме насоки за развитието на Трявна през следващия планов период
Драгомир Николов: Очертахме насоки за развитието на Трявна през следващия планов период / Община Трявна

Приключи изпълнението на дейностите по проект „Подобряване на процеса за ефективна координация и партньорство при разработване и реализиране на политики за устойчиво развитие на община Трявна“.

В сградата на общинска администрация, се проведе заключителна пресконференция за представяне на резултатите. Проектът е финансиран по договор № 13-13-65 от 26.11.2013 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Присъстваха общински съветници, представители на държавни и общински институции, представители на изпълнителите по проекта, общински служители, граждани, медии.

Кметът община Трявна инж. Драгомир Николов, приветства присъстващите и подчерта, че с изпълнението на проекта се постигна качествено разработване на важни стратегически документи, които очертават насоките за развитие на общината за следващия планов период 2014 – 2020 г.

Подробна презентация на дейностите, заложени в рамките на проекта и постигнатите, представи ръководителят на проекта инж. Румяна Цанева.