Сашо Станков: Имаме стратегия за мача с Лудогорец
Сашо Станков: Имаме стратегия за мача с Лудогорец / DarikNews.bg, архив

Старши треньорът на Черно море Александър Станков е запознат в детайли с играта на Лудогорец. Той е наясно, че се изправят срещу тим с много голям потенциал, но Черно море си има своите аргументи.

„Програмата пред нас е доста тежка. Важни и тежки мачовени предстоят. Разузнаваме противника Лудогорец. Гледахме мачове на съперника от подготвителния период и тези в Шампионската лига. Лудогорец е един от най-класните тимове у нас. Направихме си необходимите изводи. Имат много силни страни. Знам добре в детайл играта им. Разполагат с много добър като индивидуалности тим. Много добре комбинират и добре владеят топката и доста хора участват в атаката. Опасни са по фланговете. Имат и някои слаби страни. Имаме си своите аргументи срещу тях. Надявам се нашите футболисти с агресия да успеят да контролират срещата. Предстои ни много тежък мач срещу тим с голям потенциал. Това ще е първи мач за нас пред нашата публика. Дано да зарадваме хората с добра игра и позитивен резултат”, коментира наставникът на Черно море.

Според Станков мач с мач не си прилича, така че според него Лудогорец са си направили необходимите изводи от загубата в първия кръг срещу Хасково.

В Черно море в пореден мач няма да могат да разчитат на наказаните Бакари и Димо Атанасов, както и на контузения Акалски. Матиа Курьор вече получи жълтата си карта и ще е на линия за мача в събота, който е с начален час 18. Утре „моряците” се качват на лагер.