Златните филми на Русия ще бъдат показани в зала Възраждане
Златните филми на Русия ще бъдат показани в зала Възраждане / http://whitesunofdesert.narod.ru/

От 23 до 26 юли феновете на киното ще имат възможност да се разходят в спомените си и да преживеят отново емоциите на героите от „Бялото слънце на пустинята”, „Белоруската гара” и „Москва не вярва на сълзи”. Ще могат да си припомнят познатите рефрени: „Ваше благородие, госпожа Удача”, „Десятый наш десантный батальон” на Булат Окуджава, или „Александра, Александра” на Сергей Никитин.

снимка:VBOX

Златните филми на Русия ще бъдат показани в зала Възраждане
netinfo

Община Габрово и Руски културно-информационен център – София канят габровци и гостите на града на втория модул от ретроспективната кинопанорама, посветена на 90–годишнината от създаването на „Мосфилм”. След прожекциите на най-добрите комедии в началото на месец април тази година, акцент във втория модул ще са златните ленти, оставили отпечатък не само с кинематографските си качества, а и с музиката, която звучи в тях.

Специално внимание в програмата е отредено и на децата. За тях е предвидена съботна прожекция от 11:00 часа, на осем епизода от любимия на много поколения анимационен филм „Ну, погоди!”. Веселите мелодии и забавните приключения на безгрижния заек и вечно преследващия го вълк със сигурност ще зарадват малки и големи.

Кинопанорамата ще се проведе в зала „Възраждане”, а началният час на прожекциите на игралните филми ще е 18.00 часа. Цената на билета е 2 лева.

Работно време на касата на зала „Възраждане”:

23 - 25 юли         от 17.00 до 18.00 часа

26 юли                 от 10.00 до 11.00 часа

снимка: Община Габрово

Златните филми на Русия ще бъдат показани в зала Възраждане
netinfo