Samsung HU8200 ще ви пренесе в Бразилия за финала на Мондиала
Samsung HU8200 ще ви пренесе в Бразилия за финала на Мондиала / netinfo

Предстоят последните двубои на Световното първенство по футбол, но за да се насладите максимално на мачовете, най-важното нещо е добрият телевизор, разбира се приятелите и бирата са бонус за перфектното изживяване.

Благодарение на новата серия Samsung UHD Curved телевизори можете да се пренесете директно на стадиона в Бразилия. Samsung HU8200 смесва най-напредналите технологии за дисплеи с извит екран, с невероятни ъгли на гледане, а 3D технологията качва изживяването на ново ниво чрез добавяне на по-голяма дълбочина.

Слагате 3D очилата и се пренасяте на стадиона!

4k извит екран

Отличителна характеристика на телевизора HU8200 е невероятно детайлният 3840х2160 4k LED екран. Благодарение на него се наслаждавате на великата игра в най-фини подробности и най-реалистични цветове. Кривата на екрана следва извивката на очите и създава естествен ъгъл на гледане, без да създава напрежение в очите, а UHD резолюцията на HU8200, която е 4 пъти по-голяма от Full HD, ви осигурява ненадминато качество.

Active 3D

Със сигурност ще имате по-обективен поглед от някои съдии на стадионите в Бразилия, тъй като UHD телевизорът идва с Active 3D технология и два чифта очила.

С този телевизор изразът „да влезеш във филма" придобива съвсем различно значение.
Ще гледате с нови очи на поредния касов филм, както и на документалните 3D филми, посветени на природата.

Авангардна екранна технология

Независимо какво е положението на стадиона или на снимачния екип, HU8200 разполага с най-иновативните Samsung технологии да предостави възможно най-добрата картина. UHD Upscaling повишава качеството на изображенията с ниска резолюция, осигурявайки най-добрата възможна картина на големия LED екран, независимо от качеството на източника. UHD Dimming технологията регулира автоматично цвета и контраста за прецизно нюансиране.

Още екстри

Друг голям плюс на този телевизор е възможността да разглеждате няколко екрана едновременно. Докато гледате финала на световното, можете едновременно с това да коментирате изявите на любимия си футболист в интернет.

Благодарение на UHD Smart Evolution Kit съвместимостта му ще можете да подобрявате качеството на излъчването или характеристиките и да добавяте смарт функции. Когато излезе по-нова технология - просто инсталирате новия Evolution Kit, за да се насладите на функционалността и новите предимства на следващото поколение телевизори, без да е необходимо да си купувате нов.