Живка Аладжова: Гласувах за присъствието на България в Европа
Живка Аладжова: Гласувах за присъствието на България в Европа / Daeiknews.bg

„Гласувах за присъствието на България в Европа. Защото считам, че тя има своето по-достойно място като партньор в Европа. Европа има нужда от нас и ние имаме нужда от подкрепата на Европа", каза областният управител на Стара Загора Живка Аладжова минути след като упражни правото си на глас за европейските избори.

Аладжова допълни, че трябва да се направи всичко възможно 17-те депутати, които ще представляват страната ни в новия европейски парламент да са най-достойните.

„Трябва да направим всичко възможно да изпратим най-достойните кандидати в новия парламент и те да защитават наистина интересите на България. Независимо от тяхната политическа принадлежност".

Областният управител на Стара Загора заяви, че следи изборния ден в региона от неговото начало и към момента той протича нормално.

„Следя процеса от ранните сутрешни часове. Уверявам ви, че той протича нормално и спокойно. Има подадени сигнали, но районната избирателна комисия предприема съответните действия", допълни Живка Аладжова.

На излизане от избирателната си секция областният управител на Стара Загора получи букет от председателя на секционната избирателна комисия.