51-годишен мъж загина тази сутрин край Плевен
51-годишен мъж загина тази сутрин край Плевен / dariknews.archive

51-годишен загина при катастрофа край Плевен. Трагичният инцидент е станал тази сутрин около 8:10 часа на главен път в района от село Българене в посока село Козар Белене. В тежката катастрофа са участвали два микробуса.

В «Ситроен Джъмпер», движещ се към Плевен, са пътували 51-годишен и 50-годишна жена от Добрич. В «ПежоБоксер», движещ се от Плевен към Русе, е пътувал сам 29-годишен от град София.

 

 

Вследствие на удара водачът на «Ситроен»-а е починал. Трупът му е приведен за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» - Плевен. Спътничката му е транспортирана в Плевенската болница за оказване на медицинска помощ

 

 

Неконтактен и в критично състояние е шофьорът на «Пежо»-то. Той е настанен за лечение в УМБАЛ - Плевен. Служители от РСПБЗН - Левски са оказали съдействие за изваждане на телата от огънатите ламарини на автомобилите. Не е променена организацията на движение на главен път

Русе - София.

 

Движението се пропуска поетапно от служители на Пътна полиция. На място огледите продъжават.  Изяснява се фактическата обстановка и обстоятелствата около произшествието.