Везенков: Това е само една победа
Везенков: Това е само една победа / БГНЕС, архив

Спортният директор и старши треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков бе категоричен след успеха на тима му над Черно море в зала „Универсиада“ в първия мач от полуфиналния плейоф между двата тима, че това е само началото на серията. Вторият двубой е в събота отново в София, а след това серията продължава във Варна.

„Играят се полуфинали. Апетити всякакви и от всякъде. Това е само една победа. Готвим се за мача в събота и ако победим тогава, то вече ще направим крачка към финала. Имаме много неща да изясняваме и да оправяме. Грешим някои неща“, коментира Сашо Везенков.

Той сподели още, че иска да използва по-широк състав и понякога се получават спадове. „Искам да играят всички, но явно не сме доживели за това. Сашо Янев днес не игра, но в следващия мач ще играе. Опитвам се да ротирам състава, но стават спадове“, каза още Везенков.

„Още от първото полувреме се видя, че пазим добре. Това ме интересува мен, но има доста неща, които трябва да подобрим“, завърши треньорът на шампионите от Лукойл Академик Сашо Везенков.