Тити: 150 сини фенове ще пътуват с нас за Самоков
Тити: 150 сини фенове ще пътуват с нас за Самоков / LAP.bg

Баскетболният Левски ще може да разчита на подкрепа от своите привърженици и на втория мач от четвъртфиналната серия срещу Рилски спортист в плейофите на НБЛ. Това обяви треньорът Тити Папазов след успеха в първия мач в серията. Вторият е в събота в Самоков.

„Изиграхме много добър мач. Имам респект към Рилски спортист и към Росен Барчовски. Имах притеснения преди мача. Нашите играчи осъзнават колко отговорен беше мачът. Изиграхме едно перфектно първо полувреме. Имахме един кризисен момент, повече плод на наши грешни решения. Едва ли е имало човек в залата, които да се е съмнявал в контрола на Левски върху мача”, заяви Тити Папазов.

„Рилски спортист успя в четвъртфинала за Купата да се извадят в сезона, в който имат много по-голям потенциал и има промяна в играта им. В Самоков ще е ад, но аз имам желязна психика. Днес не съм ги последнал. Уцелиха ме с бутилка. Изпих я пред вас, за да видите, че не е празна. Сега чакам едно коректно решение. Те имат претенци за хвърлена бутилка от нашите фенове, което аз не го адмирирам от страна на нашите фенове”, коментира още старши треньорът на Левски.

„Да знаят, че 150 сини фенове ще пристигнат в Самоков. Да се подготвят, за да не кажат, че има провокации. Признавам си за грешките за Купата, но днес защо? Моля органите на реда да вземат необходимите мерки. Разчитам на полицията в Самоков за контрол”, завърши наставникът на „сините” Тити Папазов.