Гонзо: Черно море има изграден стил,не отиваме обречени на „Армията”
Гонзо: Черно море има изграден стил,не отиваме обречени на „Армията” / Gobg.bg
Гонзо: Черно море има изграден стил,не отиваме обречени на „Армията”
71992
Гонзо: Черно море има изграден стил,не отиваме обречени на „Армията”
  • Гонзо: Черно море има изграден стил,не отиваме обречени на „Армията”

„Ние трябва да бъдем пределно мотивирани и концентрирани, за да изиграем правилно тактически мача срещу ЦСКА, за да се поздравим с точка или три. Никой не си прави илюзии, че ще ни е лесно. В крайна сметка нашият отбор изигра доста сериозни мачове, което е предпоставка да се надяваме, че няма да загубим от ЦСКА”, заяви в интервю за „Морски Гонг” по Дарик Варна треньорът на Черно море Георги Иванов.
На въпроса как успява да мотивира до така степен футболистите на Черно море, при условие, че пред тях няма ясно поставена цел за определено място в крайното класиране, Гонзо отвърна така: „Всеки човек трябва да има амбиция сам за себе си, за да се доказва и израства във всяка тренировка и мач. За кой ли път ще кажа, че в Черно море имаме играчи, които са сериозни хора, което ги прави и отговорни и сериозни и като футболисти. Това ни дава самочувствие, че нашият отбор гради нещо положително през тази година”.

Гонзо потвърди, че Валери Домовчийски е възстановен и ще разчита на него срещу ЦСКА. „Валери вече тренира два дни. Не е в най-добрата си форма, все пак 2 мача не е играл. Тепърва ще преценяваме дали ще започне мача, или впоследствие ще влезе в игра. Радващото е, че и Валери и Сашо Александров се завръщат срещу ЦСКА”.
Георги Иванов не пожела да разкрие къде смята да използва Бакари дали на крилото, или на върха на атаката срещу ЦСКА.

„Бакари има доста сериозно израстване от момента в който дойде досега. Готов съм със състава, наясно съм, но не мисля да разкривам къде точно ще използвам Бакари. Той е футболист с желание, агресия и мощ. Той е играч с качества, на когото предстои много добро бъдеще, независимо къде ще продължи кариерата си”.

„Не бих искал да казвам коя е силната страна на Черно море преди мача с ЦСКА. Ние си имаме изграден стил. Надявам се всеки един футболист да спази тактическите указания и да даде всичко от себе си, за да имаме успех. Не отиваме обречени. Отиваме да играем футбол и ако можем да победим или да вземем точка”.
Чуйте цялото интервю с Георги Иванов в приложения звуков файл