Световната медалистка Александра Жекова напусна Dancing Stars
Световната медалистка Александра Жекова напусна Dancing Stars / снимки: Dancing Stars, Нова тв

Световната медалистка по сноуборд Александра Жекова отпадна от надпреварата в Dancing Stars.

„За мен Dancing Stars беше една сбъдната мечта", каза през сълзи Александра Жекова и благодари на целия екип на шоуто за възможността и радостта, която шоуто й донесе.
Тя беше подкрепена от 11-кратния шампион по плуване Петър Стойчев, а към него се присъедини и Владимир Каролев.

Достигайки до решаващия етап в шоуто и предвид високото ниво на всички двойки по думите на професионалния съдия и жури Галена Великова, елиминациите тази вечер бяха достойни за финал. Антон Касабов пръв се спаси от елиминациите, а неговите защитници Калин Врачански и Владимир Каролев - и двамата със син колан по таекуондо, преминаха към отборите съответно на Дарин и на Александра.

„Ти си моят крал на бала", бяха думите на Илиана Раева към Дарин. Койна Русева, която защитаваше актьора в залата на Dancing Stars, се обясни в любов на своя колега с думите „Дарине, обичам те!". Алфредо, който вдигна единица за салсата на Елена, този път я определи за неговия фаворит и я нарече истинска кубинка.

„Измислила съм ви много лесна задача, типично за мен", пошегува се Илиана Раева с двойките, които във вторник ще трябва да се справят с поредното предизвикателство, отправено от журито. Дотогава никой от участниците няма да знае каква ще бъде тяхната задача в „танцовия маратон" на Илиана Раева. Пет вида музика ще подбере Илиана и журито ще оценява как всеки импровизира и преминава от единия стил в другия. След това ще решат кой след кого ще отпада - съответно първият отпаднал с най-ниска оценка - 1, и последният - с най-високата - 7.

Как ще се справят участниците във вторник, когато ще представят танците, избрани от техните съперници и кой ще получи по-високи оценки след танцовия маратон на Илиана Раева, ще разберем на 29-ти април от 20:00 часа по Нова.