Лидия Стаматова от Бургас на полуфинал на „Големите надежди
Лидия Стаматова от Бургас на полуфинал на „Големите надежди / Големите надежди, Нова телевизия

Лидия Стаматова от Бургас очарова журито на „Големите надежди" и се класира за полуфиналите на шоуто по Нова. С изключително зрялото си изпълнение на Set Fire To The Rain на Адел тя заслужи само позитивни коментари - Любо бе категоричен, че ако трябва да я подкрепя, той категорично ще го направи, Дивна коментира „Ти изяде тази песен", а Веселин Маринов се присъедини към тях с коментара: „Ти направи едно уникално изпълнение". Така младата надежда на Бургас се присъедини към първата талантлива четворка, която зрителите ще видят отново на полуфиналите.

Останалите трима таланти, които ще продължат напред в предаването, бяха избрани чрез зрителски вот. За втори път победа в шоуто извоюва пловдивското чудо Ерика Адамс. Въпреки болното си гърло, тя изпълни блестящо песента на Уитни Хюстън „I Will Always Love You" и за втори път събра най-висок зрителски вот.

„Ти си истински герой", коментира изпълнението й Веселин Маринов, който не пропусна да отбележи, че има леки забележки към пеенето й, но след като разбра, че е болна, допълни: „Дръж се и дано да имаш късмета да преминеш напред в предаването". „Ти притежаваш нещо специално! Приковаваш вниманието на цялата публика върху себе си, а това е най-важното за един изпълнител, когато е на сцената", бе коментарът на Дивна.

В първата четворка, която зрителите ще видят на предстоящите полуфинали се класира и адашката на водещата на „На кафе" - Гала Ботева от Севлиево. Ревностна фенка на Жана Бергендорф, малката дива си пожела да спечели „Големите надежди", както направи нейната любимка във втория сезон на X Factor и сякаш това й помогна да изпее по блестящ начин Simply The Best на Тина Търнър. „Тук излизат деца и правят световно известни песни на пух и прах, а ти с този рок маниер направо ни разби", поощри я Любо.

Първото кавалерско присъствие в звездната четворка е Радко Петков от Троян. Талантливият мачуган за втори път успя да остави без думи журито на „Големите надежди" с изпълнението на песента „Душа" на Диана Експрес . „Цял Троян трябва да се гордее с теб. Престъпление ще бъде, ако не станеш певец. Ти си уникален!", развълнуванокоментира Веселин Маринов, който вече имаше удоволствието да бъде на една сцена с голямата надежда на Троян.

Как ще изглежда следващата четворка, която ще продължи напред в шоуто и която ще излезе за втори път на сцената, ще разберем следващата сряда от 20.00 ч. по Нова.