Ун Бесо ще чистят и танцуват на 26 април
Ун Бесо ще чистят и танцуват на 26 април / DarikNews.bg
"Ун Бесо" ще чистят и танцуват на 26 април
71968
"Ун Бесо" ще чистят и танцуват на 26 април
"Ун Бесо" ще чистят и танцуват на 26 април
  • "Ун Бесо" ще чистят и танцуват на 26 април
  • "Ун Бесо" ще чистят и танцуват на 26 април

Танцова школа “Ун Бесо” и нейните ученици ще се включат в инициативата
„Да изчистим България за един ден“ на 26 април. Трите инструкторки по латино танци към школата Дарина, Иглика и Ваня са озаглавили своята кампания “Да изчистим заедно квартала ни”.

Съвместните усилия ще бъдат насочени към великотърновския кв. “Колю Фичето”. Мястото е избрано, тъй като там се намира новият Денс и арт център на “Ун Бесо”, обединяващ над 20 групи, в които се изучават латино танци, капоейра, йога, тае бо, пилатес, фотография, актьорско майсторство и др. изкуства.

В деня за почистване, 26 април, участниците в кампанията ще се съберат на северния паркинг на Мол-а в 10,00 часа. Там те ще получат чували и ръкавици, след което ще започнат да чистят междублоковите пространства и детски площадки в квартала. Каним всички съседи да вземат активно участие в нашата инициатива в рамките на националната кампания и заедно да почистим замърсени площи в кв. „Колю Фичето“, каза Иглика Иванова.

Чуйте я в първия звуков файл.

За всички, подкрепили инициативата и участвали активно в почистването на квартала, ще има специален подарък от “Ун Бесо”. Чаровните момичета и техните приятели са подготвили концерт с танци и много забавления, който ще започне в 12,00 часа на Южния паркинг на Мол-а. Участие ще вземат изпълнители от школата и представители на групите по капоейра, салса и зумба, поясни Дарина Господинова.

Повече от нея във втория звуков файл.