Йоко Захариев с премиера на Тук ли си?
Йоко Захариев с премиера на Тук ли си? / netinfo

„Тук ли си?“ е заглавието на третата част от мащабния проект на Радослав Гизгинджиев „Любов“, чиито два премиерни спектакъла се радваха на огромен успех в Пловдив.

Публиката буквално се оказа „пристрастена“ към емоционалните текстове и вълнуващото изпълнение, на предишните два спектакъла от поредицата „Моето име“ и „Любовта не може да отмине“, които препълваха клуб „Библиотеката“

Първият моноспектакъл бе с участието на младия пловдивски актьор Стефан Иванов и провокира с дръзкия си текст  пловдивската публика, а втората пиеса беше изпълнена брилянтно от Симеон Владов.

Третата част от проекта е озаглавена „Тук ли си?“ и ще бъде изпълнена от певицата и актриса Йоко Захариев (Йоана).

Провокативната изпълнителка на хита „HYPERSONIC“ и звездата от VIP BROTHER 2013 – Йоко Захариев ще се превъплъти в жена, която ще разкрие личния си свят, който ще ни зарази с красотата на незабравимата любов – онази, която ни разрушава, въздига, опиянява и все пак – спасява.

Любовта може да има много лица и дори и най-красивите й могат да ни уплашат. Всеки един от нас мечтае за голямата любов, но когато я срещне много от нас се ужасяват от това, че прекрасните неща могат да се окажат непоносима уязвимост.

Сценарият и режисурата отново са на Радослав Гизгинджиев, който споделя  „Работата ми с Йоана беше истинско приключение – и двамата сме интуитивни провокатори и вярвам, че ще достигнем до хората.

Ако и вие сте сред пристрастените почитатели, не пропускайте премиерното представление на моноспектакъла „Тук ли си?“, което ще се играе тази вечерот 19:30 ч. в клуб "Библиотеката".