Камбуров: Много ме е яд
Камбуров: Много ме е яд / Gong.bg, Георги Димитров

Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров изрази съжаление за пропуснатата дузпа в края на мача с Лудогорец при отпадането на тима от турнира за Купата на България. „Смърфовете“ победиха с 1:0, а Камбуров пропусна възможността да вкара мача в продължения.

„Доста ми е трудно. Борихме се 90 минути, а и накрая тази дузпа, ако я бях вкарал, щяхме да влезем в продължения и щяхме да бъдем с по-голямо самочувствие. За жалост обаче я изпуснах. Всички видяха положението с Моци. С него си говорихме, и той човека на полувремето си каза, че за него е трябвало да има червен картон с дузпа. След като изпуснах от бялата точка в 86-ата минута, съдията ще излезе чистичък и е нормално. Нека хората са видели по телевизията какво е съдийството и днес, и в първия мач“, каза Камбуров след мача.

„Опитахме се. Нямаше какво да губим и се хвърлихме. С Лудогорец играем вече четвърти мач и нито веднъж не са ни надиграли. Особено за днес много е е яд. Явно не мие било писано да вкарам дузпата. Оставащите мачове ще бъдат като контроли, особено на празни трибуни. Без публика е като на театър“, допълни още той.