6 от 6 за футболистите на Велбъжд, родени 2003 г.
6 от 6 за футболистите на Велбъжд, родени 2003 г. / Личен архив

Шеста поредна победа постигнаха футболистите на "Велбъжд", родени 2003 година, които участват в първенството Футбол 7. Възпитаниците на треньора Кирил Мицов надиграха с 4:3 основен конкурент за първото място- "Миньор" Перник. Миньорци водеха в резултата с 2:3, но с хеттрик на Любослав Любомиров и гол на Цветелин Стоичков, кюстендилци обърнаха развоя на мача.
"Велбъжд" са убедително първи в група "Б" с 18 точки. Следват "Годеч" и "Атлетик" с по 13 точки. Тази събота, кюстендилци играят срещу "Витоша"- Бистрица, които победиха в предварителните групи с 5:0 и сега треньорът Мицов се надява на нов успех.
Мачът на "Велбъжд", родени 2002 година, които играят в по- силната група "А" на Футбол 9, срещу "Славия" бе отложен. Тази събота, футболистите на треньора Красимир Петков играят срещу ЦСКА. "Велбъжд" са на 6- то място с 6 точки до момента, след 2 победи и 2 загуби, а ЦСКА са 7- ми, с 5 точки.
Най- малките играчи на "Велбъжд", родени 2004 година ще се изправят срещу ДИТ спорт този уикенд, водени от треньора Йордан Йовчев. Те са в златната среда на класирането, като са единственият провинциален тим.