Милица Мартинова ще защитава честта на В. Търново в Големите надежди
Милица Мартинова ще защитава честта на В. Търново в Големите надежди / Големите надежди, Нова телевизия

Започват четвъртфиналите в шоуто "Големите надежди" - Любо, Дивна и Веселин Маринов вече имат право на глас. В следващите три седмици жури и публика ще обединят сили в търсене на най-даровитите деца на България.

Във всеки един концерт от четвъртфиналната фаза, десет таланта ще излизат на голямата сцена, а в края на всеки зрителите ще имат право да изберат трима от талантливите малчугани, които да продължат напред.

Четвъртото попълнение сред полуфиналистите обаче ще реши именно журито.

Шестият концерт на Големите надежди в снимки

Велико Търново ще бъде представен от Милица Мартинова, за която щастието на сцената на "Големите надежди" по време на първото й участие беше двойно - тя застана редом до известната си съименичка от "Фамилия Тоника", на която някога майка й я кръщава.

Тази вечер Иван Иванов отново ще представи Горна Оряховица в "Големите надежди". Носителят на престижното осмо място от детския песенен конкурс „Евровизия" през 2011 успя да разчуства Любо с изпълнението на песента му "Имам само теб", а зрителите гласуваха той да продължи напред в шоуто.

Добрич ще бъде представен от гаражната рок банда Little Stars, която в първия концерт на "Големите надежди" превзе сцената с изпълнението на песента "Аз искам" на „Революция Z".

Победителката от първия концерт на "Големите надежди" - Ерика Адамс ще защитава честта на Пловдив. Талантливата дива е единственият участник от града под тепетата и само преди няколко седмици представи България в третата проява по проекта „Балканските мостове говорят", в историческия град Берат, Албания.

Носителят на множество първи награди Радко Петров от Троян и финалист от първия концерт на "Големите надежди" ще блесне за втори път на сцената на шоуто по Нова. Радко бе похвален от Веско Маринов за перфектната си вокална техника и само преди няколко седмици даденото обещание от големия български певец беше изпълнено - Радко участва в негов концерт в родния си град.

Двама участника, класирали се за четвъртфинали ще представят Бургас в старта на втората решаваща фаза от шоуто - момчето, което накара Любо и Дивна да харесат Duffy - Иван Стоянов и чаровната Лидия Стаматова, която вече има предложения за участие в конкурси в Малта, Италия и Турция.

Малката Едит Бялкова от Малко Търново впечатли зрителите на Нова със зареждащо изпълнение на песента на Поли Генова „На инат", което я класира сред четвъртфиналистите и тази вечер ще я видим за втори път на сцената на "Големите надежи".

Малко след като покори за първи път сцената на "Големите надежди", малката Гала Ботева се завръща, за да защити честта на Севлиево. Адашката на водещата на „На кафе" очарова публиката и журито с песен на големите български музиканти от ФСБ - "Високо".

Варна ще бъде представена от младшия водолаз и горд собственик на екзотични домашни любимци - Янко Станев. Талантливия малчуган се класира в редиците на челната петица в третия концерт на "Големите надежди", като изпя "When I was your man" на любимия си певец Бруно Марс.

Как ще се представят талантливите малчугани от първата великолепна десетка и колко трудно ще бъде на журито да посочат своя фаворит, ще разберем тази вечер от 20:00 в „Големите надежди" по Нова.