Откриха мъртви три деца в къща в Южен Лондон
Откриха мъртви три деца в къща в Южен Лондон / Thinkstock/Getty Images

Три деца от едно и също семейство бяха открити мъртви в къща в Ню Малдън, Южен Лондон. Една жена, която според местните медии е майката на децата, е била арестувана.

"43-годишна жена беше арестувана от полицията. Тя е заподозряна в убийство, беше разпитана и изпратена в предварителния арест. Не издирваме други хора във връзка със случая", зави говорител на Скотланд Ярд. "Не можем да потвърдим, че това е майката на тези деца", каза още говорителят, въпреки че медиите тиражират точно тази хипотеза.

Семейството идва от Южна Африка, но от една година се установило в квартала с четирите си деца. Съседка, пожелала да остане анонимна, заяви пред журналисти, че жената била "наистина очарователна. Засичах я постоянно", пише БГНЕС.

"Трите по-малки деца, близнаци на четири години и малко по-голямо момиче, страдаха от генетично заболяване, заради което не им оставаше много живот, но голямото, на седем-осем години, беше в добро здраве. Те ремонтираха из основи къщата и инсталираха асансьор", разказа още съседката.

Тя допълни, че бащата работел в Лондонското Сити, а майката се грижела за децата с помощта на бавачка и медицински служители. Тази сутрин следователите продължаваха огледа на къщата в търсене на улики. Обстоятелствата около убийствата за момента не са известни.