Демонстрации на физическа сила в летния театър
Демонстрации на физическа сила в летния театър / netinfo

Екстремно шоу с участието на американската група Extreme Impact организира Християнски център „Живат на победа” на 24 и 25 април в Летен театър – Русе от 19,30 часа. Мотото на събитието е „Живот без дрога”.

Русенци ще видят демонстрация на физическа сила при огъване на метални решетки, трошене на бетонни и ледени блокове, чупене на бухалки за бейзбол, огъване на тигани, арматурни железа с ръце и уста и други демонстрации.

Участие в шоуто ще вземат спортен клуб “Динамо” с треньор Борислав Кисев, клуб по стрелба с лък “Джамбо”, формация за модерен балет “Мираж”,  група по брейкденс и др.

Организаторите предвиждат и Благотворителен фестивал  “Подари Мечта”, който ще се проведе на на 26 април пред Операта. Шатрите ще отварят от 14.00 ч. Ще има бодиарт, фризьорство, ремонт на скутери, фотографии с мотори, с момчетата от Xtreme Impact, канадска борба, Веселата работилничка и много други изненади. Участие на Юлия Душкина, вокал на група G.O.N.G, която е сред десетте най- добри руски рок банди, както и участие на сестри Лазарови от Бургас.