Спиране на водоподаването
Спиране на водоподаването / Воден проект

Във връзка с изпълнение на дейности по водния проект, на 23.04.2014 г. /сряда/, се налага спиране на водоподаването в следните райони:

- от 8:00 ч. до 17:00 ч. – ул. "Орловска", Северна индустриална зона и кварталите Бойката, Златари, Стефановци и Тончевци;

- от 9:00 до 12:00 ч. – улиците: "Марин Дринов", "Опълченска", "Цар Калоян", "Николай Палаузов", "Пенчо Славейков", "Еким Цанков", "Пенчо Постомпиров", "Радецка", "Николаевска" и "Тотьо Иванов".

В следобедните часове е възможно нарушаване на водоподаването на високите етажи в кв. Бичкиня - блоковете в района на фирма "Инструмент" и бензиностанция "Лукойл" и ул."Седянкова ливада"; кварталите Негенци и Болтата.

Община Габрово се извинява за създаденото неудобство.

 

Спиране на водоподаването
netinfo

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.