Мила Кунис вече трудно крие бременността си
Мила Кунис вече трудно крие бременността си / снимка: Guliver/Getty Images

Известната холивудска актриса Мила Кунис e бременна, потвърдиха слуховете американските медии.

Кунис все още не е обявила официално, че чака дете, но в интернет се появи и потвърждаваща бременността на актрисата снимка, направена от жител на щата Луизиана.

На нея се вижда ясно изпъкналият корем на холивудската кинокрасавица по време на разходка със звездния й приятел Аштън Къчър.

Преди няколко дни източник на американското списание "Ю Ес Уийкли" съобщи, че на холивудската звезда Аштън Къчър ще се наложи да сподели част от любовта, която изпитва към Мила Кунис с нова малка дама в живота му.

За 30-годишната Мила Кунис това ще бъде първо дете, докато Аштън Къчър, който през февруари стана на 36, официално е баща на трите деца на актрисата Деми Мур.

Аштън и Кунис започнаха да се срещат през пролетта на 2012 г. Актьорите предпочитаха да не показват публично своите отношения и представители на двойката засега не коментират съобщенията за предстояща сватба на звездите, но американските журналисти забелязаха пръстен с голям диамант на безименния пръст на Кунис по време на снимките на телевизионно шоу, посочи и РИА"Новости", цитирана от БГНЕС.

Според информацията на "Ю Ес Уийкли" Аштън "е изцяло отдаден на Мила и угажда на всеки неин каприз по време на бременността".