Изчезналата Валентина Иванова се е самоубила, смятат от полицията
Изчезналата Валентина Иванова се е самоубила, смятат от полицията / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Черната хроника в Бургаския регион продължава.

След като миналата седмица в Поморие изчезна рибар, чието тяло все още не е открито, а 8-годишната Алекс беше намерена мъртва, сега градът е притеснен и заради изчезването на 24-годишната Валентина Иванова.

Последната информация от полицията е, че не се касае за умишлено престъпление, не се касае и за вътрешен или външен трафик. Според разследващите 90% е сигурно, че става въпрос за самоубийство. Вероятно Валентина е скочила в морето от моста.

Това потвърждават и действията на общинските полицаи и на служителите на МВР, които през цялата нощ са обхождали района на Морската градина и на мостика с надеждата да открият тялото на младата жена. До момента няма открито тяло, заради което от полицията не могат да излязат и с официална информация.

От полицията търсят и доказателства, които да покажат, че става въпрос за семеен конфликт между Валентина и баща й. Отхвърля се версията за конфликт между нея и приятеля й Валентин Георгиев, който е служител на специализираното звено СИГМА към областната дирекция на полицията в Бургас.

И приятелят на младата медицинска сестра, и нейният баща не желаят да се дава каквато и да е информация на медиите.

25-годишната медицинска сестра от Бургас изчезна мистериозно на 15 април през нощта. Валентина Иванова е видяна за последно около 23:30 часа същата вечер, когато таксиметров шофьор я оставя на входа на Морската градина. По-натам следите й се губят, не е ясно дали някой я е чакал до мястото, където слиза от таксито.

Източник: NovaNews.bg