Камерън Диас: Кейт Ъптън не ми е конкуренция
Камерън Диас: Кейт Ъптън не ми е конкуренция / © Guliver/Getty Images

Тичането по бикини на плажа често притеснява дамите заради многобройните им съмнения дали приятелката им, която тича до тях, не изглежда по-слаба, по-стегната или просто не е доста по-млада.

СНИМКИ: Men`s Health: Топ 100 на най-сексапилните дами на всички времена

Да тичаш до Кейт Ъптън, една от най-сексапилните жени в света, никак не е лесно преодолимо, особено ако си с 20 години по-възрастна актриса. Камерън Диас обаче съвсем не е на това мнение и упорито твърди, че външният вид на Кейт не я притеснява ни най-малко, въпреки че двете красавици тичаха по плажа, докато снимаха комедията "Другата жена".

Кейт Ъптън мечтае да има по-малки гърди

"Когато снимахме сцените по бански, аз дори не бях тренирала много, но пък изобщо не се притеснявах. В момента се усещам в най-добрата си форма и изобщо не се боя от телата на колежките ми във филма", коментира Камерън Диас.

"Аз съм 20 години по-възрастна от Кейт, нито се сравнявам, нито се опитвам да бъда нея. Тя е красива жена, но ние сме тотално различни", добавя звездата.

СНИМКИ: Askmen: Топ 99 на най-желаните жени 2013

Диас споделя, че изобщо не иска да бъде на 21 години и се чувства прекрасно на 41, допълва БГНЕС. "Чувствам се прекрасно в тялото си, грижа се за него, защото е важно за мен. Категорично не чувствам Кейт като конкуренция".

Камерън Диас Кейт Ъптън не ми е конкуренция
netinfo