Кристина Сидорова: Откога Община Габрово действа като пресцентър на ГЕРБ?
Кристина Сидорова: Откога Община Габрово действа като пресцентър на ГЕРБ? / bsp-gabrovo

Председателят на социалистите в Габрово и общински съветник от БСП Кристина Сидорова обвини местната администрация, че действа като пресцентър на ГЕРБ. Тя разпространи открито писмо до медиите, в което се казва:

"От много време насам габровската общинска администрация се държи като пресцентър на политическа партия, но това вече мина границите на допустимото. Отразяването на мероприятията на ЕНП и евродепутатите на ГЕРБ Мария Габриел и Владимир Уручев в навечерието на кампанията за европейски избори е не само некоректно, но и цинично.

Уважаеми общинари.

Вие сте призвани да работите за всички жители на община Габрово, демонстрирането на пристрастия към една или друга политическа партия е непрофесионално и обидно за всички нас жителите на Габрово.

Защо със същия патос не отразихте срещата на олимпийския шампион по стрелба Таню Киряков с габровските спортни клубове, на която се обсъждаха начините да се помогне на габровския спорт, може би защото не е от „правилната партия”?

Сигурно и поради същата причина не намерихме нищо в сайта на община Габрово за срещата с министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, нито пък за посещението на образователния министър Анелия Клисарова".